Goed nieuws voor schadeherstelbedrijven

Het gaat goed met de Autoschadebranche!!
Met de huidige drukte op de Nederlandse wegen zult u als Autoschade Expert uw handen vol hebben. Wij begrijpen dan ook goed dat u zich graag concentreert op de grote schades.

Cosmetische schade, de moeite waard?
Het herstellen van cosmetische schade, als gevolg van een hagelbui of door parkeren is in uw schadeherstelproces vaak tijdrovend. Deukland is in dit geval dé partner om dit proces te optimaliseren.

Onze Deukland collega’s ontzorgen en zijn speciaal opgeleid in de “Uitdeuken Zonder Spuiten” methode. Bovenal is Deukland FOCWA gecertificeerd. Door de geavanceerde UZS techniek die wij gebruiken is spuiten overbodig geworden en kunnen we de schade in een mum van tijd op locatie herstellen.

Gelukkig is er altijd een team van Deukland specialisten in de buurt.
Twijfelt u of het deukje geschikt is voor Uitdeuken Zonder Spuiten? Neem dan direct contact met ons op. Wij beoordelen dan op professionele wijze de schade aan de hand van een aantal afbeeldingen of bij u op locatie. U kunt contact opnemen via het contact formulier hiernaast.

Onze specialisten zijn gedreven, resultaatgericht en geselecteerd op vakmanschap. Maak kennis met Deukland en onze enthousiaste collega’s.

Deukland Service Overeenkomst
Wilt u altijd verzekerd zijn van een razendsnelle oplossing en voordelige service? Met een Deukland Service overeenkomst staan wij altijd voor u klaar. U profiteert als schadeherstelbedrijf van scherpe tarieven en tal van andere voordelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze Deukland Service voordelen.

  Aanhef
  Voorletter(s)

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bedrijfsnaam

  Schade

  Foto (optioneel)

  Uploaden als jpg, png, tiff of gif. Max. 5MB

  Opmerkingen

  Alle velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  WhatsApp chat