Over ons

Deukland is dé specialist in het herstellen van blikschade

Met behulp van slimme technieken kunnen wij snel, bij u thuis of op het werk voordelig de schade aan uw auto perfect herstellen. Als de lak nog onbeschadigd is kunnen wij een deuk(je) zelfs nagenoeg onzichtbaar herstellen.

De techniek die wij toepassen heet “Uitdeuken Zonder Spuiten”, een ambachtelijk en fijngevoelig duwen en trekken aan plaatwerk met speciaal gereedschap waardoor de deuk verdwijnt. Deze door Deukland geperfectioneerde methode is snel, mobiel toepasbaar, milieuvriendelijk en zeer voordelig.

Wilt u een offerte op maat?

Vul het offerte formulier in op onze site. Deukland bevestigt uw afspraak binnen 24 uur per e-mail of telefonisch.

Een deuk(je), wat nu?

Een deuk(je) door onhandig parkeren, een omgevallen fiets of een heleboel kleine deuken door een hagelbui? Bijna net zo snel als de schade is ontstaan herstellen wij deze probleemloos voor u. Wij komen namelijk naar u toe op een door u gekozen moment. Maak via deze website snel een afspraak.

U zult versteld staan van onze service en het resultaat. En dat tegen een fractie van de kosten van traditioneel schadeherstel (uitdeuken, plamuren en spuiten). Bovendien bent u uw auto niet dagen kwijt en hoeft u de schade vaak niet te claimen bij uw verzekeraar waardoor uw bonus/malus intact blijft. Met Deukland lacht u in het vervolg om een deuk(je).