Als professioneel autodealer… wilt u uw auto’s in perfecte staat in de showroom hebben.

Ieder deukje, hoe klein ook, kan een potentiële klant afschrikken om uw occasion te kopen. Niet alleen als u occasions verkoopt, maar ook als u dealer bent van nieuwe auto’s, kan er tijdens het transport of tijdens een proefrit van alles gebeuren.

Autodealers beschikken doorgaans over een eigen schadeherstel afdeling. Al dan wel binnen of buitenshuis. Voor cosmetische schade loont het vaak niet de moeite om de auto te transporteren naar de schadeherstelafdeling.

Het repareren van cosmetische schade aan de auto vereist specialistisch vakmanschap en gereedschap. Het team van Deukland ontzorgt autodealers in dit proces op een koste efficiënte wijze. Eén van onze Deukland UZS specialisten komt bij u op locatie en herstelt het deukje. Dit bespaart u tijd en bovendien onnodige kosten.

Bij grote schade aan de auto blijft transport naar een schadeherstelafdeling onvermijdelijk. Het komt vaak voor dat Deukland in dit geval in samenwerking met de schadeherstelspecialist het cosmetische proces in samenwerking uitvoert.

Gelukkig is er altijd een team van Deukland specialisten in de buurt waar u op kunt terugvallen!
Twijfelt u of het deukje geschikt is voor Uitdeuken Zonder Spuiten? Neem dan direct contact met ons op. Wij beoordelen dan op professionele wijze de schade aan de hand van een aantal afbeeldingen of bij u op locatie. U kunt contact opnemen via het contact formulier hiernaast.

Onze specialisten zijn gedreven, resultaatgericht en geselecteerd op vakmanschap. Maak kennis met Deukland en onze enthousiaste collega’s.

Deukland Service Overeenkomst
Wilt u altijd verzekerd zijn van een razendsnelle oplossing en voordelige service? Met een Deukland Service overeenkomst staan wij altijd voor u klaar. U profiteert als autodealer van scherpe tarieven en tal van andere voordelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze Deukland Service voordelen.

  Aanhef
  Voorletter(s)

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bedrijfsnaam

  Schade

  Foto (optioneel)

  Uploaden als jpg, png, tiff of gif. Max. 5MB

  Opmerkingen

  Alle velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  WhatsApp chat