Partner worden

Deukland partner worden

Uitdeuken Zonder Spuiten is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Deukland gaat dit samen. Want wij geloven in zorgvuldigheid, kwaliteit en aandacht. Dat geldt voor de deuk, maar zeker ook voor de klant. En die klantgerichte aanpak werpt zijn vruchten af want onze service wordt gewaardeerd. Wil jij ook ondernemen op een professionele, kwalitatieve, attente, vriendelijke en gastvrije manier? Kies dan voor Deukland, een toegewijde organisatie met enthousiaste ondernemers.

De Deukland-specialist staat bekend om zijn snelle en deskundige analyse van de schade, eerlijk en klantgericht advies en perfecte kwaliteit van zijn werk. Deukland streeft ernaar om van klanten Deukland-ambassadeurs te maken: Mensen die hun positieve ervaring graag met anderen delen en zo bijdragen aan het succes van de formule. Samen maken we verdrietige automobilisten met schade weer vrolijk: Lachen om een deuk(je) doe je samen met Deukland.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om Deukland partner te worden? Laat hieronder je gegevens achter, wij nemen daarna contact met jou op.

Wil jij Deukland partner worden?

Laat je gegevens achter in het inschrijfformulier, wij nemen daarna contact op

Samen ondernemen met Deukland?

Het netwerk van Uitdeuken Zonder Spuiten specialisten groeit. Onze klantenkring ook! Zoals autoschadeherstel bedrijven, autodealers, leasemaatschappijen etc. Onze opdrachtgevers zijn zeer enthousiast over Deukland, met name over onze specialisatie: Uitdeuken Zonder Spuiten. Zij waarderen onze klantgerichte service, het vakmanschap en de gunstige tarieven die wij hanteren.

Om die groeiende klantenkring de optimale Deukland service te blijven bieden, zoeken wij continu enthousiaste ondernemers in heel Nederland met affiniteit binnen de automotive. Heb jij een voorliefde voor de automotive? Beschik je over twee rechterhanden en een kloppend ondernemershart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Vanzelfsprekend sta je er als ondernemer bij Deukland niet alleen voor. Zo word je vanuit de organisatie op allerlei gebieden ondersteund. Je kunt gebruik maken van onder andere:

  • Centraal facturatie- en administratiesysteem;
  • Centrale inkoop van de uitdeuk gereedschappen;
  • Marketing, marktbewerking en opvallende promoties;
  • Een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma;
  • Begeleiding en coaching door de Deukland organisatie.


Al met al heb je met deze uitgebreide ondersteuning alle elementen in handen om van jouw lokale Deukland vestiging een succes te maken.

Eenduidige partner overeenkomst

Een partner overeenkomst met Deukland betekent een samenwerking voor de lange termijn. Onze partner overeenkomst regelt op hoofdlijnen de rechten en plichten tussen Deukland en jou als Deukland Partner. Het uitgebreide Deukland partner handboek biedt gedegen ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

  • Je wordt onderdeel en ambassadeur van een razendsnel groeiend automotive merk.
  • Je krijgt een interne opleiding en wordt gecertificeerd als FOCWA erkend Uitdeuken Zonder Spuiten specialist.
  • Je krijgt de verantwoordelijk voor je eigen zakelijke en particuliere klantennetwerk


Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Deukland? Neem dan contact met ons op.

De Deukland aanpak

Klanten aangenaam verrassen op gebied van service, kwaliteit en kosten door:

Onze voordelen op een rijtje:

Wat bieden wij jou?

wij nemen daarna contact met je op.